Thule Sweden AB, Hillerstorp

Till Thule Group söker vi nu efter vår nästa protyptekniker så att vi kan fortsätta att utveckla och producera produkter i världsklass.  Vår ambition är att ha en världsledande prototypverkstad som en del av vår globala produktutvecklingsorganisation i Hillerstorp. Vill du vara med på denna resa?

Till vår prototypavdelning söker vi nu en duktig, noggrann och kvalitetsmedveten Prototyptekniker. I din roll som Prototyptekniker kommer du att arbeta med prototyptillverkning i nära samarbete med vår utvecklingsavdelning.
Rollen som Prototyptekniker passar dig som uppskattar stor variation om dagarna och som är nyfiken på att jobba med flera olika tillverkningsmetoder.

I linje med den stora satsning som görs inom Produktutveckling flyttade prototypavdelningen in i helt nya lokaler 2021. Lokaler som är väl anpassade för ändamålet och utrustade med maskiner och utrustningar som gör det möjligt att på kort tid ta fram prototyper. Utöver vanligt förekommande utrustning i en mekanisk verkstad har vi även tillgång till flera 3D printers, formspruta, vacuumformning, vattenskärning och pressning av plåtdetaljer för att nämna några.

Du som söker är en tekniskt intresserad person som är noggrann och kreativ samt tycker om att skapa med händerna.
För att lyckas i rollen bör du ha ett par års relevant erfarenhet av verkstadsarbete samt har god kunskap om olika material och generella tillverkningsmetoder. Kunskaper inom Cad/Cam ,CNC-fräsning, ritningsläsning och prototyptillverkning är meriterande.

För att passa in i vår organisation bör du vara en proaktiv och praktisk person som trivs i en miljö präglad av snabba beslut och teamarbete. Du är en person som ständigt strävar efter förbättringar och gillar att utmana befintliga sätt att producera prototyper på, men med en ödmjuk inställning.

Vi tror på starkt lagarbete, både inom den enskilda   arbetsgruppen men också genom hela företaget. Vi strävar efter att vara en öppen och nyfiken organisation, där vi delar vår kunskap och där vi inspirerar varandra. Inom Thule Group hittar du människor som har en passion för de produkter vi gör och för det outdoor företag vi är. Vi delar samma värderingar och vi gillar att ha kul. Alla våra medarbetare har ett gemensamt ansvar för att upprätthålla denna anda och bidra till den på bästa sätt.

Information
För mer information om den aktuella tjänsten vänligen kontakta ansvarig på Prototypavdelningen, Patrik Mauritzon, 0370 256 63.
Vi önskar din ansökan så snart som möjligt eftersom intervjuer hålls löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig! Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde ASAP
Löneform Set Salary
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hillerstorp
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2024/69
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb