Thule Sweden AB, Hillerstorp

Ekonomiassistent till Thule Group

Till vår ekonomiavdelning söker vi nu en strukturerad, självständig och serviceinriktad Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra. Teamet idag består av tretton andra kollegor med varierande arbetsuppgifter och du rapporterar direkt till Redovisningschef.

Du som söker är sifferintresserad person som är noggrann och proaktiv samt tycker om att jobba med problemlösning. Det löpande arbetet består av kundreskontra; kreditspärrar, kreditlimit, kundregister, kreditrapporter etc. Du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning alternativt gymnasieutbildning inom ekonomi. För att lyckas i rollen är tidigare erfarenhet av arbete med kundreskontra meriterande. Kunskaper inom Excel är meriterande. Din förmåga att kommunicera väl på både svenska och engelska anses också vara av vikt för denna tjänsten.

För att passa in i vår organisation bör du vara en proaktiv och praktisk person som trivs i en miljö präglad av snabba beslut och teamarbete. Som person räds du inte heller att hjälpa till och agera backup till övriga kollegor inom området. Du är en person som ständigt strävar efter förbättringar inom arbetsprocesserna men med en ödmjuk inställning.

Vi tror på starkt lagarbete, både inom den enskilda   arbetsgruppen men också genom hela företaget. Vi strävar efter att vara en öppen och nyfiken organisation, där vi delar vår kunskap och där vi inspirerar varandra. Inom Thule Group hittar du människor som har en passion för de produkter vi gör och för det outdoor företag vi är. Vi delar samma värderingar och vi gillar att ha kul. Alla våra medarbetare har ett gemensamt ansvar för att upprätthålla denna anda och bidra till den på bästa sätt.

Information
Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig fram till december 2025. För mer information om den aktuella tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef, Therese Wellermark, 0370 255 43 . För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR Mateo Condric, 0370-254 80. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt eftersom intervjuer hålls löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde ASAP
Löneform Set Salary
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hillerstorp
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2024/71
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb